Skovbrynet

Åbningstider

Mandag 07:00 – 17:00
Mandag 07:00 – 17:00
Tirsdag 07:00 – 17:00
Onsdag 07:00 – 17:00
Torsdag 07:00 – 17:00
Fredag 07:00 – 16:00

Småbørnsgruppe

Skovbrynet

 

Forældreråd

Har du lyst til at være med til at forme dit barns hverdag? Så er du velkommen til at blive medlem af Skovbrynets forældreråd. Vi er en gruppe af forældre, 2 medlemmer fra personalegruppen og vores bestyrelsesformand, som mødes ca. hver anden måned.

Møderne holdes på en hverdag fra kl. 19.00 til ca. kl. 21.00.

Vi er meget åbne overfor inspiration i vores personalegruppe, så det er her forældrene beslutter fx hvilke udflugter vi tager på, eller hvilke forældrearrangementer der gennemføres. Det kan ske, at vi danner et festudvalg og at vi i fællesskab står for arrangementet samt hvordan vi kan få uddelegeret opgaverne som følger med.

Det er et godt sted at møde andre forældre og få mere indblik i børnenes hverdag. Vi vælger det nye forældreråd til bestyrelsesvalget i foråret, men du er altid velkommen til at melde dig midt på året.

Fødselsdage

I Skovbrynet har vi vores egen “fødselsdagspolitik”. Fødselsdagen holdes i børnehaven, og det holdes med barnet i centrum. Fødselsdagsbarnet tager med en voksen ud og handler frugt, og efterfølgende bages der boller som passer til festens tema. Vi beder om 50 ,- til dette formål.

Forældrene inviteres med til festen, og vi ønsker at arrangere en helt speciel og dejlig dag for barnet.

Forældrerådet har besluttet at børnenes fødselsdage holdes på følgende måde:

  1. Vi bibeholder at holde fødselsdag for børnene i Skovbrynet (har man tid/lyst må man gerne invitere hele gruppen med hjem).
  2. Inviterer man børn hjem om eftermiddagen er reglen; enten ALLE drenge eller ALLE piger eller HELE gruppen bliver inviteret.

Vi har oplevet at der er børn, der aldrig kommer til fødselsdag og på den måde bliver udelukket. For at undgå denne situation har forældrerådet sat faste regler op omkring emnet. Den samme ordning har man også på børnenes skole.

Koloni

Alle børn kommer på koloni mens de går i Børnehaven Skovbrynet. Vi satser på et de kommer af sted i en alder af ca. fire år. Vi har prøvet flere forskellige hytter og lejre, men prøver på at få et sted tæt på Padborg i tilfælde af sygdom/hjemve.
Inden børnene kommer i skole har vi så en overnatning i børnehaven.

Her kan du se hvad dit barn primært skal have med på koloni:

Sovepose/sengetøj + lagen
Skiftetøj
Undertøj
Nattøj
Sovebamse eller lign.
Tandbørste + tandpasta
Strømper
Håndklæde
Regntøj og gummistøvler
Varm trøje
Sko og hjemme sko
En lille rygsæk med madpakke og drikkedunke

Kontakt os:

Søndermose
Nygade 50
6330 Padborg
Tlf: 73768246

Skovbrynet
Kalvehaven 28
6330 Padborg
Tlf: 73768014

E-mail: lki@aabenraa.dk

En del af:

Har du spørgsmål eller lignede?

7 + 2 =